Je zit ergens mee, loopt vast in werk- of relatie-gerelateerde kwesties, ziet door de bomen het bos niet meer. Je weet eigenlijk niet goed wat je wilt en bent op zoek naar een duwtje in de voor jou juiste richting.

Of.

Je weet dondersgoed wat je wilt, maar durft niet die eerste stap te zetten. Een schop onder je kont, die heb je nodig!

  • Als je wilt groeien als mens in plaats van almaar in de zogenaamde ‘safezone’ te blijven om aan het einde van de rit erachter te komen nooit écht geleefd te hebben.
  • Wanneer je voor 100% wilt gaan voor hetgeen jij belangrijk vindt.
  • Als je behoefte hebt aan een liefdevolle doch brutaal eerlijke blik van iemand die verder van je af staat.Is een powerboost-sessie wat voor jou!

Positief

Motiverend

To the point

Geen excuses!

The sky(pe) is the limit.

Direct inzetbare Handvatten

Dit is wat er zoal voorbij kan komen:

  • Triggerende vragen die aanzetten tot nadenken over wat je drijft en wat je wilt in het leven.
  • Sparren over obstakels waar je tegen aan loopt.
  • Ideeën uitpluizen die wellicht buiten het ‘standaard plaatje van de maatschappij’ liggen.
  • Doorgronden wat je tegenhoudt van het zetten van actie.
  • Over onderwerpen als een avontuur aangaan, reizen, keuzes maken, focus, minimalisme, persoonlijke groei, voor jezelf beginnen / ondernemen en zingeving, wissel ik graag met je van gedachten.

Skype.. werkt dat wel?!

Op jouw meest favoriete en chille plekje klap je je laptop open en ben je gemotiveerd zelf het heft in handen te nemen. Door je gedachten uit te spreken en te ventileren met iemand die zonder oordeel met een frisse blik luistert, kom je ten eerste letterlijk uit de maalstroom van je hoofd. De rake vragen en spiegel die je in alle eerlijkheid voorgehouden wordt, bezorgen je vervolgens inzichten waar je eerder nog niet bewust van was. Dat werkt.

Maar is Skype niet onpersoonlijk dan?

Nee. Sterker, in tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, merk ik dat Skype een drempel weg kan nemen. Doordat je vanuit je eigen vertrouwde omgeving het gesprek aangaat kan je helemaal jezelf zijn. Mijn ervaring is dat de letterlijke afstand voor nog meer opening zorgt. En dat soms een seconde vertraging op de lijn nét dat extra beetje ruimte geeft voor diepere bezinning in plaats van acute reactie (waartoe we als mens snel geneigd zijn).
Leuk dat ik dit zo vind, maar wat zegt iemand die het aan den lijve ervaren heeft:

“Hoe gek is het dat iemand die je niet kent en aan de andere kant van de wereld zit toch zo dichtbij voelt? Mijn Skype gesprek met Imke voelde heel natuurlijk. Van te voren dacht ik dat ik er niet zo heel veel uit zou kunnen halen, ik dacht dat daar toch echt face to face contact voor nodig was. Maar Imke’s open houding nodigt uit tot praten en haar aanpak nodigt uit tot nadenken. Al pratende heb ik een aantal interessante inzichten opgedaan waar ik de komende tijd zeker nog regelmatig bij stil zal staan.”

Kim

Cuanto cuesta?

Voor de investering zijn er twee opties:
Een losse sessie (à € 75,-) of een strippenkaart van drie sessies (à € 197,-)
De prijzen zijn exclusief BTW.

Wanneer je nu al weet dat je meer dan één keer wilt sparren, kom ik je middels de strippenkaart met voordeel tegemoet.