Creatieve en doelgerichte content
Spaans
Helder perspectief op een belangrijk keuzevraagstuk in je werk of relatie

Daar kan ik je mee helpen.

De wereld zit vol ruis, angsten, verwachtingen en afleiding. Van anderen, de maatschappij en niet in de minste plaats van jezelf. Laat jij je er jouw richting door bepalen? Of kies je voor je eigen weg?

Voor welk keuzevraagstuk je op dit moment ook staat. Het antwoord ligt in de kern mijns inziens altijd in liefde en bewustzijn. Zelfliefde, in de betekenis van gehoor geven aan wat je écht belangrijk vindt, en bewustzijn (ook bewust zijn!) vormen de opening tot daadkrachtig kiezen en, waar willend, verandering en groei.

Ik geloof dat je altijd een keuze hebt. Dat het leven, met al zijn ervaringen, het beste met je voor heeft. Alles wat er nu is, is precies datgene wat je nodig hebt om een volgende stap te zetten. Zelfs wanneer je op dit moment je focus totaal kwijt bent of je geen idee hebt wat je überhaupt drijft. Het perspectief op een situatie heb je namelijk altijd zelf in de hand.

Mijn verhaal biedt je wellicht inspiratie of een opening tot reflectie op je eigen leven, keuzes, dromen en plannen. Je hebt uiteraard zelf de stap(pen) te zetten. Ik help je graag met het simplificeren van, en out of the box denken bij, jouw keuzevraagstuk, zodat je een beslissing maakt op je eigen waarden en gaat voor hetgeen je werkelijk wilt en belangrijk vindt.

Ik heb twee verschillende werkgevers en heb al een tijd tegenzin bij mijn baan op donderdag. Eindelijk besloten dit te bespreken en ontslag te nemen. Vandaag om twaalf uur een gesprek en kreeg alweer allerlei gedachten die me aan het twijfelen brachten. Jouw bericht bevestigt mijn beslissing en geeft kracht: ik ga actie ondernemen, ik stop daar, zodat er iets gaat veranderen. Wat niet gebeurt als ik niets doe. Dankjewel!

Ellen

De geleverde waarde van je traject is vele malen hoger dan de gevraagde vergoeding.

Hugo

Ik ben Imke

Schrijven, Spaans babbelen en verdieping in persoonlijke ontwikkeling en de (on)zin van het leven zijn drie dingen waar ik heel blij van word, evenals sushi, salsa en socializing, maar hey wie smult dáár nou niet ook van, toch?

Resumé

Van oorsprong ben ik opgeleid tot massage- en fysiotherapeut en heb ik vooral gewerkt in de psychosomatische sector, wat gaat over hoe je lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Ik mag me graag verdiepen in gedachtengangen van anderen. Rete-intrigerend vind ik het te vernemen welke waarden en visie ten grondslag liggen aan waarom je doet wat je doet. Ook minimalisme en andere culturen boeien me. Daaruit volgt dat ik mijn eigen wereld, naast mentaal, ook letterlijk graag verbreed middels reizen.

Eerlijkheid boven alles!

 

‘Werelds leven’ staat voor mij voor openheid, nieuw perspectief en meer doen van hetgeen waar je blij van wordt. Door met een frisse blik eerlijk naar jezelf en je situatie te kijken, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Daarbij letterlijk uit je dagelijkse routine of omgeving stappen (en bijvoorbeeld de wereld over reizen, wat heerlijk is, maar niet perse een must) helpt hierbij enorm.

The choice is yours

Ik geloof dat je altijd een keuze hebt en dat in je donkerste momenten de meeste groei zit. Je leert er dingen over jezelf waarvan je eerder nog geen notie had en je wordt uitgedaagd tot een dieper niveau van vertrouwen.

In een mooie metafoor gezegd:

Aan de steilste afgrond groeien de mooiste bloemen.
Je moet ze alleen wel willen en durven plukken.

Twee voorbeelden van belangrijke life-events die mijn perspectief verruimd hebben zijn onder andere:

– het opgeven van een goed betaalde fulltime baan voor het creëren van mijn eigen vrijheid middels het freelance locatie onafhankelijk ondernemerschap.

– een onverwachte relatie-wending, welke me compleet focus- en funderingloos liet.

Met een locatie onafhankelijke leefstijl ben ik superflexibel en leef ik mijn dromen. In volle ontvankelijkheid voor alles wat er is, maak ik daardoor geregeld bizarre dingen mee, waarvan je denkt.. Hoe dan?! Voor die verhalen verwijs ik je overigens graag door naar mijn blog;-)

Wil je nog meer van me weten?
Kan ik je helpen?
Wil jij iets met mij delen?
Laat van je horen.

Ik kom graag met je in contact!

Energieke groet,
Imke van Kuppeveld
info@wereldsleven.nl

Ik kan jaloers op je zijn, hoe een jong mens al zo veel meer van zichzelf weet en meer voluit kan leven. Ik wil je echt danken voor de toewijding en serieusheid die ik ervaar in je werk. Bijzonder dapper en goed!

Winnifred