Sta je te springen om hotdamn content?

Verhalen maken en spelen met woorden, I love it! Van romantische melodrama’s tot kernachtige copy of het beschrijven van reisbestemmingen. You name it. I typ it.

Laat me je helpen jouw hersenspinsels op papier, uh laptop, te krijgen.

Op mijn blog krijg je een idee van mijn schrijfstijl.

Met trots ben ik onderdeel van het team van SuusjeHQ, één van mijn vaste opdrachtgevers. Voor zowel het platform Artikel.255 als diverse klanten van Suzanne schrijf ik met regelmaat uiteenlopende content.

Ben je benieuwd of ik ook wat voor jou kan betekenen? Neem hieronder vrijblijvend contact met me op dan spreek ik je snel. 

1 + 9 =

Ik ben heel blij met jou als ‘opdrachtnemer’. Ik kan altijd op je rekenen, je doet wat je zegt en levert altijd goede teksten. Daarnaast waardeer ik je enorm om je inhoudelijkheid in het werk als ook de manier van communiceren daarover. Naast communicatie over opdrachten is er ook ruimte voor gezelligheid, dat vind ik tof. Ik hoop dat we nog lang samen blijven werken!

Suzanne van Duijn

PR Expert, SuusjeHQ